Spänningshuvudvärk

Detta är den överlägset vanligaste typen av huvudvärk. De flesta av oss har någon gång upplevt spänningshuvudvärk. Faktum är att omkring två miljoner svenskar råkar ut för det varje vecka. Spänningshuvudvärk kännetecknas av pulserande och molande värk som av många beskrivs som att man har ett spänt band över skallen. Värken kommer på grund av muskelspänningar runt hals, nacke och huvud.

Ibland kan muskelspänningarna bero på synfel eller problem med tänder och käkar, men oftast är det stress och oro som ligger bakom problemen med spänningshuvudvärk. Det är en anledning till att ta spänningshuvudvärk på allvar. Det kan helt enkelt vara ett symptom på att du skulle behöva genomföra förändringar i ditt liv för att undvika andra allvarliga hälsoproblem. Lär dig avslappningsövningar och, inte minst, att ibland säga nej till en krävande omvärld. Att träna, meditera och ta hand om dig själv är en god investering, inte minst om det kan få dig att undvika spänningshuvudvärk.

Det är fler kvinnor än män som råkar ut för spänningshuvudvärk. Vi vet inte om det beror på att kvinnor ofta utsätts för större anspänning i livet, men vi vet vad som kan hjälpa dig när du har spänningshuvudvärk. Lindras unika design med 297 spetspunktsbehandlingspikar hjälper till att stimulera blodkärl och nervtrådar i pannan och tinningarna. Dessutom kan punkterna stimulera utsöndringen av endorfiner, vilket hjälper dig att bättre hantera huvudvärken och smärtan.

Beställ ditt Lindra-pannband redan idag.

Familjepaketet 3-pack

Köp spikpannband till hela familjen!

Kompispaketet 2-pack

Köp ett till dig själv och ett till någon du tycker om. 

Enkelpaketet 1-pack

Köp ett spikpannband till dig själv.