Migrän

Öven en miljon svenskar lider av återkommande migränanfall. Migrän kännetecknas av pulserande och kraftfull huvudvärk – ofta så kraftfull att den orsakar illamående. Den som råkar ut för ett migränanfall blir också ofta känslig för lukter, ljus och ljud. Ett migränanfall pågår i allt från ett par timmar till flera dygn.

Visste du att migrän är ärftligt? Så är det faktiskt. Prata med dina föräldrar om du misstänker att du har migrän. Kanske har även de upplevt samma problem. Du som är i riskzonen för migränanfall gör säkrast att undvika utlösande faktorer i form av stress, oregelbundna måltider, oregelbunden och knapphändig sömn, rökning, rödvin, citrusfrukter och vissa typer av starka ostar. Migränanfallen kan även utlösas av växlingar i vädret, starkt ljus och starka lukter.

Mycket tyder på att akupunktur och avslappningsövningar kan lindra vid migrän. Här kommer Lindras unika egenskaper till nytta. När du får ett migränanfall bör du lägga dig ner i svalt, tyst och helt mörkt rum. Undvik ljus och ljud. Smärtstillande läkemedel kan vara bra i det här läget. Ta sedan på dig ditt Lindra-pannband. Dess spetspunktsbehandlingspikar kan stimulera de ansträngda blodkärlen i huvudet och hjälper till att utsöndra endorfiner, vilket hjälper dig att bättre hantera huvudvärken och smärtan. Testa att använda Lindra i perioder om 30 minuter.

Beställ ditt Lindra-pannband redan idag.

Familjepaketet 3-pack

Köp spikpannband till hela familjen!

Kompispaketet 2-pack

Köp ett till dig själv och ett till någon du tycker om. 

Enkelpaketet 1-pack

Köp ett spikpannband till dig själv.